2006/03/17

Coripe

Granada es a link iskola helyett a termeszetbe mentem a sajat rendes kis iskolammal: a ket otodik osztallyal, akik igen orultek, hogy ma orank is lesz egyutt (bar az egyik osztaly nagyot szivott, mert nem vagtak ki a szamokat, amiket 2500 kilometerrol hoztam nekik, es ismeretlen jo nehez szoveget kellett masolniuk a tablarol otszor buntibol), valamint negy tanarral: a kedves csajjal, a kedves nagypapaskodoval, a felelmetes nagyhangu nocivel, a tahodek fickoval. Az utazas vegere csak a kedves csaj maradt az, ami, a nagypapa kicsit szuros lett, a nagyhangu is nagyhangu maradt, de segitokesz, a tahodek meg egesz kedves. Ket pozitiv, egy negativ valtozas, egy szintenmaradas. Hm.

Szoval lett harom erdeszeti szakemberunk, Fernando, Pedro meg Andres, ebbol ketto eleg jokepu, ebbol egy meg hajlando volt lassan is beszelni a kedvemert.

Haromagu csillagturat jartunk be a parkolobol, egy sugar a novenyeke, egy az ejtoernyoe es a kolbaszoke, egy meg az alagute. A novenyek szepek es illatosak, ahogy a kolbaszok is, az ejtoernyonek meg az alagutnak pedig irok egy uj bejegyzest.

1 comment:

Anonymous said...

s a csiga milyen lett?